FM-PROTECT

Фано-Мак ДООЕЛ
Се што ви е потребно за заштита при работа

  • aleksandar@fmprotect.mk
  • +389 78 28 28 38

FM-PROTECT

Фано-Мак ДООЕЛ
Се што ви е потребно за заштита при работа

Производи

proizvodi-slider-bg

Во оваа категорија можеме да понудиме:
капи, шлемови, аспираторна заштита,
заштита за очи и лице, заштита за слух.

ЗАШТИТА НА ГЛАВА
proizvodi-slider-bg

Нудиме голем избор на модели и тоа: летни одела,
зимски одела, униформи, еднократни одела,
водоотпорни одела, огноотпорни одела,
антистатични одела, одела за висока видливост и др.

ЗАШТИТА НА ТЕЛО
proizvodi-slider-bg

Во оваа категорија се вклучени: кожни ракавици,
метални ракавици, текстилни ракавици,
гумени-латекс ракавици, нитрилни ракавици,
ракавици за еднократна употреба и др.

ЗАШТИТА НА РАЦЕ
proizvodi-slider-bg

Во оваа група се вклучени: Високи чевли, ниски чевли,
чизми и кломпи. Во зависност од нивото на заштита
можеме да ги понудиме сите нивоа од S1 до S5 и од
О1 до О3.

ЗАШТИТА НА НОЗЕ
proizvodi-slider-bg

Во оваа категорија можеме да понудиме разновидни
појаси со повеке точки на врзување, разни карабинери,
јажиња со различни должини и слично.

ЗАШТИТА ОД ПАД

Превземи каталог

кликнете на сликата за каталог

Top